Link til nogle af husets gode venner

De der holder af skildpadder kan ikke leve uden denne skildpadde bibel, skrevet og passet med kærlig hånd af vores mangeårige gode ven Otto Høj Madsen.

Otto og jeg har i flere år rejst Grækenland tyndt i min Caravelle og under disse lange rejser har vi samlet en masse viden om disse dyr, men min beskedne viden omkring skildpadder er intet - mod Otto,s. Klik her på dette link.

Min gode ven Per har sit eget gulvafslibnings firma, lige uden for Næstved.
Per er en utrolig pligtopfyldende og flink mand, samt meget omhyggelig med sit arbejde og det er fuldstændig umuligt at lokke ham på en fisketur, hvis et arbejde skal gøres, eller ikke er færdigt til tiden.
Jeg er helt rolig når jeg giver ham mine absolut aller-bedste anbefalinger.

Kontakt mig.

Richard Ragnvald og jeg har været venner i rigtig mange år.
Vi mødte hinanden gennem min radiostation tilbage i 1992, hvor jeg havde ham i studiet adskillige gange gennem de efterfølgende år.
Conny og jeg har også besøgt ham hjemme i Århus, hvor han boede sammen med "Vibe" og her har vi fået een (del) fadøl fra hans gamle "benzinstander" i den hyggelige gårdhave.
Richard er et dejligt menneske som forstår at slappe af og nyde tilværelsens glæder, og der står altid et gæsteværelse klar til en nødvendig overnatning.
Jeg har haft virkelig mange gode og fyldte halfester når Richard har været på plakaten, og så er mit absolutte favoritnummer herhjemme, stadig - "Frihed på havet".  
Klik her på dette link.

 

Kim Schwartz og jeg har fisket laks sammen siden 90,erne, både i Sverige og Køge Bugt.
En glad mand, meget natur og fiskeri interesseret.
Jeg var bestemt med til at føre Kim frem ved det at publikum fik smag for hans gode sange gennem min radio, og mine arrangementer på bla. rest. Mona Lisa samt Halfester i en længere årrække.
Har man een gang haft Kim som sin ven, har man det for altid - han er meget trofast.
Han har altid været på pletten når jeg havde brug for musik til mine fester, såvel private som offentlige.
Alle kender Kim for hans "Køge Torv", "Her hos mine venner" samt de to gange han har deltaget i Dansk Melodi Grand-Prix, med flotte placeringer helt fremme.
En sang "Vi fanger laks" blev til i min båd engang vi var en uge i Sverige med samme formål.
  http://kim-schwartz.dk/shop/

Horsens Hardy er altid en fornøjelse at have til sin fest, og han giver sig altid helt ud.
Han er styrtende populær når har tager sin guitar frem og får alle med. Spilleminutter er ikke noget han hænger sig i, og er gæsterne på toppen er Hardy med garanti det samme - og han elsker det.
Hardy og hans kone Hanne (som skriver nogle af hans populær sange) er dejlige mennesker helt nede på jorden og er mangeårige venner af huset.
De har været med os på rejse i Polen og sågar deltaget som gæst til vores bryllup på Hotel Vinhuset i Næstved, hvor også Kim Schwartz var gæst.
Begge afløste den hyrede musik efter kort tid og til stor jubel for de mange bryllupsgæster - spillemanden kom ikke tilbage!

 For arrangement - kontakt mig!